logo Baantraject

Baantraject

 

Vacatures

 

Ziekteverzuim

 

Werk-leertraject

 

Contact

 
 

LoopbaanbegeleidingLoopbaanbegeleiding

 

OutplacementOutplacement

 

Re-integratie UtrechtRe-integratie

 

Orienterend gesprek Direct antwoord


Link naar vacatures
Vacature

  Borea en TUV kwaliteitskenmerk, ISO 9001: 2001Adres Baantraject: Demkaweg 17 3555HW Utrecht Tel: 030 - 2428185

Re-integratie
Baantraject verzorgt de re-integratie voor werkzoekenden of voor werknemers die op zoek gaan naar ander werk (tweede spoor). Het re-integratietraject wordt op maat gemaakt en bestaat uit een oriëntatie of werkfitfase, waarin gewerkt wordt aan het in kaart brengen van de arbeidsmarkt, de competenties van kandidaat en het trainen van werknemersvaardigheden, daarna is het mogelijk om deel te nemen aan een traject naar werk waarin kandidaat wordt begeleid naar passend werk.

Voor wie werkt Baantraject?
Wij werken voor werknemers en werkgevers in midden Nederland en daarbuiten. Dit doen wij in opdracht van werkgevers, de gemeente of het UWV. We streven naar plaatsingen die voor langere tijd en voor beide partijen het beste zijn.

Hoge klanttevredenheid
Baantraject heeft consulenten in dienst die als psycholoog zijn gespecialiseerd in psychische en of psychiatrische problematiek, zoals autisme, persoonlijkheidsproblematiek en burn-out. Onze gecertificeerde arbeidsdeskundige kan u adviseren over de belastbaarheid van werknemers of klanten. We zijn gecertificeerd volgens het Blik op werk keurmerk. Het belangrijkste keurmerk in de re-integratie en outplacement branche. Deze staat voor transparante dienstverlening, de kwaliteit van dienstverlening en een hoge klanttevredenheid.

Bekijk de vacatures en leertrajecten